Nieuw bericht

Bestuursvacatures

Op 11 oktober  2017 is Arie Kuijvenhoven afgetreden als bestuurslid/voorzitter. Wij danken hem voor zijn inzet van meer dan vijf jaar.

Door het overlijden van Cees Koogje zijn er dus twee bestuursvacatures ontstaan. Mocht u interesse hebben in, of informatie willen hebben over een bestuursvacature, kunt u contact opnemen met onze secretaris, Netty van Megen. Mail haar via het contactformulier.

Het spreekt vanzelf dat de overige vier bestuursleden verder zullen gaan met de organisatie van de uitvoering van de MP in 2018. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat de uitvoering evenals vorige jaren een succes wordt.

 

 

 

 

Onze Cees Koogje is op 20 september 2017 in alle rust overleden. Cees was vanaf de oprichting van de Stichting Matthäus Passion Schiedam een gewaardeerd bestuurslid. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor alles wat hij al die jaren voor de stichting heeft betekend.

De afscheidsdienst vond plaats op woensdag 27 september om 14.30 uur in de Grote Kerk in Schiedam. Het Schiedams Bachkoor heeft in de dienst het koraal ‘Wenn ich einmal soll scheiden’  en ‘het slotkoor’ uit Bachs Matthaus Passion gezongen. Met dank aan Arjan Leistra en Bas van Houte die de orgelbegeleiding en de muzikale leiding op zich namen.
Wij leven mee met zijn man Ruud en de overige nabestaanden.

http://schiedam24.nl/nieuws/nieuws/ceeskoogjemaaktezijnbijnaammistergrotekerkmeerdanwaar/6773Schiedam

Eén gedachte over “Nieuw bericht”

Reacties zijn gesloten.