Definitieve afgelasting uitvoering 2020

Bericht van 28 maart 2020

Uitvoering Matthäus Passion 2020 definitief afgelast.

Het bestuur van de Stichting Matthäus Passion Schiedam laat hierbij weten dat de uitvoering van de Matthäus Passion in 2020 definitief geen doorgang kan vinden. Van overheidswege zijn scherpe, beperkende maatregelen genomen die nu tot 1 juni gelden. Voor ons betekent dit dat een uitgestelde uitvoering ook in juni 2020 niet haalbaar en zelfs onverantwoordelijk is. Wij vinden het zeer spijtig, mede omdat het onze jubileumuitvoering geweest zou zijn.

Inmiddels hebben we een nieuwe datum vastgesteld en dat is 24 maart 2021. Wij hebben nagenoeg dezelfde solisten, orkest en overige betrokkenen vastgelegd voor deze nieuwe datum.

De kaart(en) die u nu in bezit hebt, zal/zullen zonder enige bijbetaling uw geldige toegangsbewijs vormen voor onze uitvoering op 24 maart 2021. Vanwege de al gemaakte kosten, is het niet mogelijk om de door u gekochte kaarten terug te nemen.

De uitnodiging om u als aspirant-koorzanger aan te melden kunnen geïnteresseerden in de herfst van dit jaar verwachten. De gebruikelijke procedure blijft gehandhaafd: alle aspirant zangers/zangeressen doen aan het begin van de repetitieperiode een stem- en partijkennistest, daarna volgen zes repetities met tot slot de generale repetitie en de uitvoering.

Koorleden die in 2020 de koorbijdrage van 80 euro hebben betaald en zich weer als aspirant koorlid aanmelden, behoeven voor 2021 slechts de helft van de koorbijdrage te betalen. Zij krijgen dan één nieuwe koorkaart.

Het bestuur heeft per mail alle koorleden, medewerkenden, fondsen en adverteerders ingelicht. Wij willen echter met nadruk vragen om dit door te geven aan de mensen in uw netwerk.

 
 
 
 
Extra informatie toegankelijkheid gehandicapten.
Gehandicapten in een rolstoel betalen de normale prijs voor hun toegangskaart. Hun begeleider heeft een gratis entree. Het gaat om invaliden die niet zonder hulp of steun de uitvoering kunnen bijwonen. Zij kunnen dit melden bij Margot Postma via het contactformulier.  
 
Bezoekers die slecht ter been zijn  en niet lang in de rij kunnen staan, krijgen toegang via de zijdeur in de Lange Kerkstraat. Deze toegang is van 18.30 – 18.45 uur. Zij  zich kunnen zich melden bij Margot Postma via 

 

 

 

 

 

 

 

iedam

Eén antwoord op “Definitieve afgelasting uitvoering 2020”

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Reacties zijn gesloten.