Vrienden van Stichting Matthäus Passion Schiedam

Vrienden van de Stichting Matthäus Passion Schiedam.

Sinds enkele jaren bestaat de vriendenclub van de Stichting Matthäus Passion Schiedam. Het doel van de vriendenclub is het bestuur van de stichting te steunen bij het realiseren van de jaarlijkse uitvoering van de Matthäus Passion in de prachtige Grote of Sint Janskerk van Schiedam. Het organiseren van een evenement als dit is een kostbare zaak, slechts een deel van de kosten wordt gedekt door de kaartverkoop. Om de prijs van de kaarten op een aanvaardbaar niveau te houden, is de steun van vrienden een belangrijke bron. Nu de financiële crisis voorbij is en sponsoring door grote bedrijven niet vanzelfsprekend blijkt, wordt het organiseren van de jaarlijkse uitvoering een steeds grotere uitdaging. Toch wil het bestuur van de stichting geen concessies doen aan kwaliteit en niveau en ieder jaar weer een verantwoorde en hoogstaande uitvoering tot stand brengen.

U kunt ons daarbij helpen door vriend te worden van de Stichting Matthäus Passion Schiedam. Voor een bedrag van minimaal € 70,- (of een veelvoud) per jaar noteren wij u heel graag als onze Vriend(in).

Als Vriend(in) van de stichting:

  • helpt u mee om dit unieke evenement doorgang te laten vinden
  • krijgt u een gratis plaatskaart thuis gestuurd (of meer kaarten, afhankelijk van het te doneren bedrag)
  • bent u bij elke kaart verzekerd van een gereserveerde plaats in het voorste deel van het middenschip van de kerk.
  • krijgt u indien gewenst tijdig eventueel aanvullende informatie over de uitvoering.
  • Wordt u uitgenodigd voor extra activiteiten, speciaal voor Vrienden georganiseerd

Aanmelden als Vriend(in) kan  u door op dit Formulier machtiging vrienden te klikken. U downloadt het aanmeldformulier. Binnenkort kunt u hier ook een machtigingsformulier downloaden waarmee u zich voor langere tijd verbindt als Vriend van de Stichting Matthäus Passion Schiedam.  

Wij stellen uw bijdrage en support zeer op prijs.